Θερμοκρυολιπόλυση

Σε περιπτώσεις τοπικού πάχους που αντιστέκεται επίμονα στη δίαιτα και στην γυμναστική, η θερμοκρυολιπόλυση αποτελεί μία πραγματικά σύγχρονη και επαναστατική μέθοδο αντιμετώπισης. Είναι μία ακίνδυνη, χωρίς νυστέρι μείωση του αριθμού των λιποκυττάρων, που βασίζεται στην καταστροφή που προκαλείται μέσω της ψύξης.

Με απλά λόγια, τα λιποκύτταρα, υπόκεινται ψύξη σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος.  Καταστρέφονται ολοσχερώς, ρευστοποιούνται και αποβάλλονται από τον οργανισμό μέσω της λέμφου.

Μία εύλογη ερώτηση είναι πως δεν καταστρέφονται ταυτόχρονα και άλλα κύτταρα όπως τα νεύρα και τα αγγεία.  Η απάντηση είναι ότι δεν καταστρέφονται λόγω της διαφορετικής ανθεκτικότητας που έχουν τα διάφορα κύτταρα στην ψύξη.

Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά τη μέθοδο της κρυολιπόλυσης.  Οι ομάδες των λιποκυττάρων της υπο θεραπεία περιοχής, εκτίθενται σε ελεγχόμενη χαμηλή θερμοκρασία.  Τοποθετούνται σε αυτά τα σημεία του σώματος ειδικές μεμβράνες με αντιψυκτικό υγρό.  Στη συνέχεια ακουμπάνε στον ασθενή, ο οποίος φυσικά είναι ξαπλωμένος σε ειδικό κρεβάτι, οι ειδικές κεφαλές του μηχανήματος οι οποίες θα αποδώσουν την ψύξη, τη θερμότητα και τον ηλεκτρισμό.  Οι κεφαλές αυτές προσκολλώνται κατευθείαν στο περίσσιο λίπος, το ψύχουν και το θερμαίνουν. 

Στα πρώτα λεπτά της εφαρμογής είναι αντιληπτή η αίσθηση του ψύχους και της θερμότητας, στη συνέχεια όμως της θεραπείας, λόγω του ψύχους η περιοχή μουδιάζει και υφίσταται καμία ενόχληση. 

 

cryojett_01
cryolipolysis
cryojett2
Cryosauna - Thermometer

ΕΥΕΞΙΑ

◆ Ενεργοποιεί τις ενδορφίνες

◆ Ενισχύει την καλή ψυχολογική μας κατάσταση

◆ Βελτιώνει τη μνήμη

◆ Μειώνει το άγχος

ΥΓΕΙΑ

◆ Διεγείρει το ανοσοποιητικό

◆ Βελτιώνει το κυκλοφορικό

◆ Καταπολεμά τις φλεγμονές

◆ Καταπολεμά τη μυαλγία

 

ΟΜΟΡΦΙΑ

◆ Μείωση κυτταρίτιδας

◆ Έλεγχος βάρους

◆ Παραγωγή κολλαγόνου

◆ Σύσφιξη

cryotherapy - κρυοθεραπεία - TUV - μύκονος

Πιστοποιημένο κέντρο της Cryosauna HellasΠιστοποιημένο κέντρο της Cryosauna Hellas

Ο όρος κρυοθεραπεία περιγράφει τη διαδικασία μείωσης της θερμοκρασίας του σώματος με τη χρήση υγρού αζώτου και δε συνιστά σε καμία περίπτωση παροχή ιατρικής υπηρεσίας ούτε εγγυάται θεραπευτικά αποτελέσματαΟ όρος κρυοθεραπεία περιγράφει τη διαδικασία μείωσης της θερμοκρασίας του σώματος με τη χρήση υγρού αζώτου και δε συνιστά σε καμία περίπτωση παροχή ιατρικής υπηρεσίας ούτε εγγυάται θεραπευτικά αποτελέσματα