Διάγνωση

Η ζωή κατά την τελευταία δεκαετία έχει αλλάξει δραματικά: δυσμενείς περιβαλλοντικές συνθήκες (μολυσμένο νερό, νέφος, αυξημένα επίπεδα ακτινοβολίας), καθιστικός τρόπος ζωής, διατροφή "fast food” και κακή ποιότητα τροφίμων, άγχος και κακές συνήθειες. Αυτό οδηγεί σε παραβιάσεις της ισορροπίας των ιχνοστοιχείων στον οργανισμό, που με τη σειρά του προκαλεί τον κίνδυνο ανάπτυξης διαφόρων ασθενειών. Για παράδειγμα, πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από πόνους στην σπονδυλική στήλη, αρθρίτιδα, αρθροπάθεια και τριχόπτωση. Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι τρία από τα πιο σημαντικά στοιχεία, που προστατεύουν τον οργανισμό από την ανάπτυξη αυτών των ασθενειών, είναι ο χαλκός, ο ψευδάργυρος και το μαγγάνιο. Χωρίς την ισορροπία τους, δεν είναι πιθανή η ανάπτυξη και η αυτό-ίαση των οστών και των χόνδρων.

Συχνά είμαστε αντιμέτωποι με σειρά από παθολογικές καταστάσεις των υγειών οργάνων, όταν ακολουθούμε μακροχρόνια θεραπεία με φάρμακα. Για παράδειγμα, η λήψη των μη-στεροειδών αντιφλεγμονωδών φαρμάκων, προκαλεί ανεπάρκεια χαλκού (αναιμία, υπερχοληστερολαιμία, καταστροφή των οστών και των χόνδρων).  Επιπλέον, συχνά, η θεραπεία γίνεται συμπτωματική και όχι παθολογική. Και για το λόγο αυτό, είναι απαραίτητο, πριν από τη θεραπεία να προβεί κανείς σε κατάλληλη επαρκή διάγνωση, η οποία πρέπει οπωσδήποτε να περιλαμβάνει τη μελέτη της "meneralogramma” (δομή των ιχνοστοιχείων του οργανισμού), δηλαδή την πλήρη έρευνα όλων των μάκρο και μίκρο Ιχνοστοιχείων του οργανισμού.

Όσο για τη θεραπεία θα πρέπει να είναι αποτελεσματική, για να φέρει τη δύναμη και την υγεία. Ως εκ τούτου, η φιλοσοφία μας για την υγεία προτείνει τα ακόλουθα: απαραίτητη διάγνωση, εμπεριστατωμένη μελέτη ιστορικού της νόσου και των αποτελεσμάτων των εξετάσεων. Ταυτόχρονα, είναι επιθυμητή η διόρθωση του «diselementoz” δηλαδή της ανισορροπίας των ιχνοστοιχείων στον οργανισμό, να γίνει με φυσικά παρακευάσματα (συμπληρώματα διατροφής) και με συστάσεις σχετικά με τη διατροφή.

Η διάγνωση παίζει σημαντικό ρόλο ειδικά σε περιπτώσεις που αφορούν στην τριχόπτωση, στα δερματικά προβλήματα (ακμή, πρόωρο γύρας του δέρματος, σακούλες και μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια) και ειδικά στην παχυσαρκία. Σε αυτούς τους τομείς, επιτυγχάνονται εκπληκτικά και σταθερά αποτελέσματα, μέσω της διόρθωσης της ανισορροπίας μεταξύ των Ιχνοστοιχείων αλλά και της εντερικής μικροχλωρίδας του ατόμου.

Το να είστε υγιείς και όμορφοι – είναι απλό: μία φορά το χρόνο να κάνετε τις απαραίτητες εξετάσεις ακόμα και για πρόληψη. Συμβουλευτείτε έναν έμπειρο ειδικό του Κέντρου μας, αυτό είναι πολύ πιο οικονομικό και πιο ευχάριστο, από το να υποφέρετε από ασθένεια, να θεραπεύσετε τις ασθένειες και να αντιμετωπίσετε όλες τις επιπλοκές τους.

cryomykonos_therapies_012
cryomykonos_therapies_013

Διαδικασία του ΤΕΣΤ

Mineral Health Assessment | ΤΕΣΤ Ανίχνευσης 70 μακρο και μικρο Ιχνοστοιχείων

Γίνεται μέσω του τριχωτού της κεφαλής ή των νυχιών (1mm)

Ολοκληρωμένο πορτρέτο των 70 μακρο και μικρο Ιχνοστοιχείων του οργανισμού και της κατάστασης του οργανισμού.

Αποτελέσματα του τεστ: διαταραχές του μεταβολισμού των ιχνοστοιχείων, κλινικά συμπτώματα, κίνδυνοι για την υγεία, επιστημονικές υποδείξεις για επιπρόσθετες εξετάσεις και προσωπικό σχέδιο αντιμετώπισης προβλημάτων υγείας, με στόχο τη διόρθωση του μεταβολισμού των ιχνοστοιχείων μέσω των συμβουλών διατροφής, συμπληρωμάτων διατροφής και βοτάνων

  • Εναλλακτικές

  • Θεραπείες

  • Cryomykonos - Κρυοθεραπεία - Θεραπείες - Μύκονος

    στη

  • Μύκονο

Cryosauna - Thermometer

ΕΥΕΞΙΑ

◆ Ενεργοποιεί τις ενδορφίνες

◆ Ενισχύει την καλή ψυχολογική μας κατάσταση

◆ Βελτιώνει τη μνήμη

◆ Μειώνει το άγχος

ΥΓΕΙΑ

◆ Διεγείρει το ανοσοποιητικό

◆ Βελτιώνει το κυκλοφορικό

◆ Καταπολεμά τις φλεγμονές

◆ Καταπολεμά τη μυαλγία

 

ΟΜΟΡΦΙΑ

◆ Μείωση κυτταρίτιδας

◆ Έλεγχος βάρους

◆ Παραγωγή κολλαγόνου

◆ Σύσφιξη